Katso Onnistu asuntosijoittajana -videosarja

Sijoitusovi Podcast 2. kausi julkaistaan pian!

sijoitusovi podcast kansikuva

Sijoitusovi Podcast 2. kausi julkaistaan pian!

Sijoitusovi Podcastin ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin keväällä 2021, ja nyt on toisen tuotantokauden vuoro! Ensimmäinen kausi on kerännyt merkittävän määrän kuuntelu- ja katselukertoja, ja kauden ajattomat aiheet kiinnostavat edelleen.

Myös toisella tuotantokaudella kuulemme asuntosijoittamisen ja asuntomarkkinoiden ammattilaisten, harrastajien ja asiantuntijoiden ajatuksia. Jaksoissa pohditaan asuntosijoittamista eri näkökulmista: yhdelle se on keino vaurastua, toiselle asunnot ovat eläketurva ja kolmas toteuttaa asuntojen kautta intohimoaan remontoimiseen. 

Vaurastuminen itsessään puhuttaa myös toisella tuotantokaudella. Onko se sallittua, ja voiko tyhjästä aloittaa? Mitä hyötyä vaurastumisesta on ja kannattaako sitä tavoitella, entä onko siitä jotain haittaa?

Vieraita pörssin nuorimmasta toimitusjohtajasta nälkätaiteilijamyytin kyseenalaistavaan vaatesuunnittelijaan

Pörssin nuorin toimitusjohtaja, gryndaamisen parikymppisenä aloittanut ja nyt Toivo Groupia johtava Markus Myllymäki avaa jaksossa omaa tarinaansa ja sitä, miten kiinteistöalalla voi menestyä. Kim Väisänen, startup-sijoittamisella vaurastunut ja suoraa asuntosijoittamista työläyden vuoksi kaihtava asuntorahastosijoittaja kertoo, miksi ei suosittele startup-sijoittamista kenellekään. Terhi Majasalmi, varallisuusvalmentajana ja etenkin naisten vaurastumisen puolestapuhujana tunnetuksi tullut asuntosijoittaja puolestaan kertoo, millaista on, kun kaikki ei menekään putkeen. 

Paola Suhonen on tullut tunnetuksi taiteilijana ja vaatesuunnittelijana. Harva tietää, että hän on myös asuntosijoittaja. Paolan kriteerit asuntojen suhteen ovat tiukat niin rakennusvuoden, sijainnin kuin asunnon herättämän fiiliksen suhteen – kivitalo Helsingin kantakaupungista on ainoa, minkä hän kelpuuttaa. Paola ja Anna keskustelevat myös nälkätaiteilijamyytistä ja siitä, onko vaurastumistavoite taidealalla hyväksyttyä ja mahdollista sekä saako se olla taiteilijan motiivina. 

Asuntomarkkinoita, näkymiä tulevaisuuteen ja täsmäaiheita

Asuntomarkkinoilla voi sanoa kuohuneen viimeisen vuoden, parin aikana: korona pisti kaiken jäihin, mutta vain hetkeksi, ja vuonna 2021 tehtiin ennätyksiä niin myyntiajoissa, hinnoissa kuin myyntimäärissä. Nyt uhkakuvina nähdään muun muassa inflaatiota, maaseudun tyhjenemistä ja asuntojen hintojen eriytymistä sekä korkojen nousua. Miltä asuntomarkkinoiden tulevaisuus näyttää? 

Toisella tuotantokaudella asuntomarkkinoista ovat keskustelemassa poliitikko ja tietokirjailija Osmo Soininvaara, Helsingin yliopiston kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara, Hypon pääekonomisti Juhana Brotherus, Turun kaupungin apulaispormestari Ville Valkonen ja Aalto-yliopiston kaupunkitaloustieteen apulaisprofessori Tuukka Saarimaa.  

Pureudumme myös muihin täsmäaiheisiin, kuten BRRRR-strategiaan ja asuntosijoittamiseen alaikäisen lapsen nimiin. Jälkimmäisestä Anna Perhon kanssa on keskustelemassa Suomen Vuokranantajien päälakimies Tarik Ahsanullah ja talousvalmentaja Nina Nordlund; BRRRR-strategiasta kertoo strategian ammattilaisena profiloitunut Maria Friström. Marko Kaarto kertoo asuntosijoittamisen lumipalloefektistä, eli siitä, miten asuntosijoittamisessa voi nousta nopeasti uudelle tasolle – jakso on samalla myös saman nimisen kirjan kirjaesittely.   

Viihdy, valistu ja vaurastu jo toiseen otteeseen!

Toisenkin tuotantokauden juontaa Anna Perho, joka pureutuu kunkin vieraan kanssa keskusteltavaan aiheeseen yhtä aikaa syvästi ja ytimekkäästi. Anna Perho on paitsi itsekin asuntosijoittaja myös valmentaja, media-alan yrittäjä ja kirjailija. 

Sijoitusovi Podcastin toisen tuontantokauden ensimmäinen jakso julkaistaan 10.2. Julkaisemme uuden jakson joka torstai. Jaksoja voi kuunnella Spotifyssa ja muilla suosituimmilla podcast-alustoilla sekä katsoa YouTubessa.

Tervetuloa viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

Tilaa Sijoitusoven julkaisut suoraan sähköpostiisi

Älä huoli, emme aio tukkia sähköpostiasi. Sen sijaan saat tiedon uusista sijoitusasunnoista, asuntomarkkinakatsauksista ja muista mielenkiintoisista asuntosijoittamisen aiheista.

Jaa artikkeli:

SEURAA sijoitusovea

Liity sähköpostilistalle

Liittymällä Sijoitusoven sähköpostilistalle, saat maksutta enemmän luettavaa ja tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista ensimmäisten joukossa.

Suosituimmat

Asuntosijoittajan apuna

Asuntosijoittaminen aiheittain

Sinua saattaa kiinnostaa myös seuraavat kirjoitukset:

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
  • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja asuntosijoittamisesta
  • Uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
  • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja sekä uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi