VIISASTU ASUNTOSIJOITTAMISESTA

Sijoitusovi
Podcast

Sijoitusovi Podcast on podcast asuntosijoittamisesta. Juontajana toimii Anna Perho, joka haastattelee asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia. Tervetuloa viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

OSALLISTU ARVONTAAN

Miten Joonatan Voltti tienasi kodillaan 3527 € kesäloman aikana? Voltin teos “Airbnb – Ansaitse asunnollasi” opettaa takuuvarman mallin, jonka avulla asunnolla voi tienata ekstraa.

Arvomme jäsentemme kesken kaksi teosta kirjailijan itsensä signeeraamana. Osallistumisaikaa on 31.3.2021 asti. Arvontaan osallistuminen on maksutonta.

Etkö ole vielä jäsen, mutta arvonta kiinnostaa?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä, niin olet mukana arvonnassa:

Vaikka arpaonni ei tällä kertaa suosisikaan, pääset kuulemaan Joonatanin neuvot lyhytvuokrauksessa onnistumiseen kuuntelemalla tai katsomalla podcastimme 8. jakson. Viihdy ja valistu podcastin parissa! 

Sijoitusovi Podcast – kuuntele tai katso

Sijoitusovi Podcastin ensimmäisellä kaudella vieraina on alan ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia: kuulemme muun muassa Jari Sarasvuon, Timo Metsolan, Mikko Sjögrenin, Jenny Nymanin, Joonatan Voltin ja Sanna Hughesin ajatuksia asuntosijoittamisesta. Kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot on nyt julkaistu.

Yhteistyössä Vuokraturva Oy

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa ja kaikissa suosituimmissa podcast-palveluissa. 

Juontajana Anna Perho

Sijoitusovi Podcastin juontajana toimii Anna Perho. Perho on valmentaja ja media-alan yrittäjä, joka on työskennellyt sekä tv- ja radiojuontajana, kolumnistina ja käsikirjoittajana. Perho on kirjoittanut seitsemän selfhelp- ja bisneskirjaa, joista tuorein, Tässäkö tää oli, ilmestyi keväällä 2021.

Seuraa Annaa: Twitter @annaperho Instagram @annaperho WWW annaperho.fi

Sijoitusovi Podcast 1. kausi

Sijoitusovi Podcastin ensimmäisen kauden vieraina nähdään ja kuullaan asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia, kuten Jari Sarasvuo, Timo Metsola, Sanna Hughes, Mikko Sjögren ja Jenny Nyman. Kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot on nyt julkaistu. 

Sijoitusovi Podcastin ensimmäisellä kaudella juontaja Anna Perho keskustelee vieraiden kanssa kahdesta toistuvasta teemasta: taloudellisesta vapaudesta ja hyvästä, pahasta lainasta. Onko vaurastuminen sallittua – ja miten asuntosijoittamisella vaurastuu?

Lisäksi tällä kaudella keskustellaan ajankohtaisista teemoista, kuten yhtiölainojen verokohtelun mahdollisista muutoksista ja alueellisesta väestönkehityksestä. Pureudumme myös täsmäaiheisiin, kuten Airbnb-toimintaan ja flippaukseen. Kuulemme myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluita.

Sijoitusovi Podcastin uusi jakso ilmestyy aina torstaisin. Jaksot ovat nähtävillä myös YouTubessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan historian ensimmäiselle Sijoitusovi Podcastin kaudelle, viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

Lue myös blogipostaus ensimmäisen kauden teemoista, taloudellisesta vapaudesta ja hyvästä, pahasta lainasta.

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa sekä kaikissa suosituimmissa podcast-palveluissa. 

sijoitusovi podcast tuotetaan yhteistyössä vuokraturvan kanssa

ajanvaraus

Haluatko keskustella asuntosijoittamisesta tai kuulla, mitä mahdollisuuksia Sijoitusovella on tarjota asuntosijoittajalle?