VIISASTU ASUNTOSIJOITTAMISESTA

Sijoitusovi
Podcast
julkaistaan 28.1.

Sijoitusovi Podcast on podcast asuntosijoittamisesta. Juontajana toimii Anna Perho, joka haastattelee asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia. Tervetuloa viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

Sijoitusovi podcast julkaistaan 28.1.

Ensimmäisellä kaudella vieraina ovat mm. Jari Sarasvuo, Timo Metsola, Mikko Sjögren, Jenny Nyman, Joonatan Voltti, Sanna Hughes ja monia muita asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia.

Torstaina 28.1. saat kuunneltavaksi peräti kolme ensimmäistä jaksoa! Tämän jälkeen uusia jaksoja tulee viikottain.

Yhteistyössä Vuokraturva Oy

SIJOITUSOVI PODCASTIN  ALKUUN

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa sekä kaikissa suosituimmissa podcast palveluissa. Lisää tulossa pian, ennen sitä voit aloittaa Spotifyssa ja YouTubessa.

Juontajana Anna Perho

Sijoitusovi Podcastin juontajana toimii toimittajana, tv-tuottajana, kirjailijana ja valmentajana tunnettu Anna Perho. Perho on kirjoittanut useita selfhelp-oppaita, joista uusin, seitsemäs, ilmestyy keväällä 2021. Tähän asti suosituin kirja on ollut Antisäätäjä (2012), joka käsittelee kiireen lievittämistä. Perho on myös suosittu inspiraatiopuhuja sekä valmentaja ja hänen lempiaiheitaan ovat työelämään keskittyvät teemat, kuten johtaminen, ajanhallinta, vuorovaikutus, muutosten sietäminen sekä uramuutokset.

Sijoitusovi Podcast 1. kausi

Meillä on suuri ilo julkaista pian Sijoitusovi Podcastin ensimmäinen kausi ja sen ensimmäiset jaksot. Vieraina tullaan näkemään ja kuulemaan asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia, joiden joukosta löytyy mm. Jari Sarasvuo, Timo Metsola, Sanna Hughes, Mikko Sjögren, Jenny Nyman sekä monia monia muita. Jaksoja julkaistaan yhteensä 12, joista kolme ensimmäistä tulevat kuunneltaviksi ja nähtäviksi torstaina 28.1.

Ensimmäisellä kaudella juontaja Anna Perho keskustelee useammankin vieraan kanssa kahdesta toistuvasta teemasta: taloudellisesta vapaudesta, sen tavoittelun tarpeellisuudesta ja saavuttamisen tuomista muutoksista, sekä lainarahan hyödyntämisestä, joka lähes väistämättä liittyy asuntosijoittamiseen, mutta myös jakaa mielipiteitä, kun puhutaan sopivasta velkasuhteesta.

Lisäksi tällä kaudella keskustellaan ajankohtaisista teemoista, kun yhtiölainojen verokohtelun mahdollisista muutoksista sekä alueellisesta väestönkehityksestä. Lisäksi pureudumme täsmäaiheisiin, kuten Airbnb toimintaan sekä flippaukseen ja kuulemme mielenkiintoisia henkilöhaastatteluita.

Sijoitusovi Podcastin kolme ensimmäistä jaksoa pääset kuuntelemaan 28.1. alkaen ja tämän jälkeen julkaisemme yhden uuden jakson joka torstai. Jaksot ovat nähtävillä myös YouTubessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan historian ensimmäiselle Sijoitusovi Podcastin kaudelle, viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa sekä kaikissa suosituimmissa podcast palveluissa. Lisää tulossa pian, ennen sitä voit aloittaa Spotifyssa ja YouTubessa.

Yhteistyössä Sijoitusovi Podcastin kanssa: Vuokraturva Oy