VIISASTU ASUNTOSIJOITTAMISESTA

Sijoitusovi
Podcast

Kausi 2 julkaistaan 10. helmikuuta!

Sijoitusovi Podcast on podcast asuntosijoittamisesta. Juontajana toimii Anna Perho, joka haastattelee asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia. Sijoitusoven ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2021, ja toinen tuotantokausi julkaistaan 10. helmikuuta 2022.

 Tervetuloa viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

OSALLISTU ARVONTAAN

Miten Joonatan Voltti tienasi kodillaan 3527 € kesäloman aikana? Voltin teos “Airbnb – Ansaitse asunnollasi” opettaa takuuvarman mallin, jonka avulla asunnolla voi tienata ekstraa.

Arvomme jäsentemme kesken kaksi teosta kirjailijan itsensä signeeraamana. Osallistumisaikaa on 31.3.2021 asti. Arvontaan osallistuminen on maksutonta.

Etkö ole vielä jäsen, mutta arvonta kiinnostaa?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä, niin olet mukana arvonnassa:

Vaikka arpaonni ei tällä kertaa suosisikaan, pääset kuulemaan Joonatanin neuvot lyhytvuokrauksessa onnistumiseen kuuntelemalla tai katsomalla podcastimme 8. jakson. Viihdy ja valistu podcastin parissa! 

Sijoitusovi Podcast 2. kausi alkaa 10.2.2022

Sijoitusovi Podcastin toisella kaudella vieraina on asuntosijoittamisen ja asuntomarkkinoiden ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia. Kuulemme muun muassa Osmo Soininvaaran, Maria Friströmin, Kim Väisäsen, Juhana Brotheruksen, Markus Myllymäen ja Terhi Majasalmen ajatuksia. Podcastin toinen tuotantokausi julkaistaan 10. helmikuuta 2022.

Ensimmäisen tuotantokauden jaksoja on kuunneltu ja katsottu jo 150 000 kertaa! Tuotantokaudella vieraina olivat esimerkiksi Jari Sarasvuo, Timo Metsola, Mikko Sjögren, Jenny Nyman, Joonatan Voltti ja Sanna Hughes. Kaikki jaksot ovat edelleen kuunneltavissa ja katsottavissa.

Yhteistyössä Vuokraturva Oy

Aikaa Sijoitusovi Podcastin 2. kauden alkuun:

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekunttia

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa ja kaikissa suosituimmissa podcast-palveluissa. 

Juontajana Anna Perho

Sijoitusovi Podcastin juontajana toimii Anna Perho. Perho on valmentaja ja media-alan yrittäjä, joka on työskennellyt sekä tv- ja radiojuontajana, kolumnistina ja käsikirjoittajana. Perho on kirjoittanut seitsemän selfhelp- ja bisneskirjaa, joista tuorein, Tässäkö tää oli, ilmestyi keväällä 2021.

Seuraa Annaa: Twitter @annaperho Instagram @annaperho WWW annaperho.fi

Sijoitusovi Podcast 1. kausi

Sijoitusovi Podcastin ensimmäisen kauden vieraina nähdään ja kuullaan asuntosijoittamisen ammattilaisia, asiantuntijoita ja harrastajia, kuten Jari Sarasvuo, Timo Metsola, Sanna Hughes, Mikko Sjögren ja Jenny Nyman. Kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot on nyt julkaistu.

Toinen tuotantokausi julkaistaan alkuvuodesta 2022.  

Sijoitusovi Podcastin 2. kausi

Sijoitusovi Podcastin ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin vuonna 2021, ja nyt on toisen tuotantokauden vuoro! Ensimmäinen kausi on kerännyt merkittävän määrän kuuntelu- ja katselukertoja, ja kauden ajattomat aiheet kiinnostavat edelleen.

Myös toisella tuotantokaudella kuulemme asuntosijoittamisen ja asuntomarkkinoiden ammattilaisten, harrastajien ja asiantuntijoiden ajatuksia. Jaksoissa pohditaan asuntosijoittamista eri näkökulmista: yhdelle se on keino vaurastua, toiselle asunnot ovat eläketurva ja kolmas toteuttaa asuntojen kautta intohimoaan remontoimiseen.

Vaurastuminen itsessään puhuttaa myös toisella tuotantokaudella. Onko se sallittua, ja voiko tyhjästä aloittaa? Mitä hyötyä vaurastumisesta on ja kannattaako sitä tavoitella? Voiko vaurastumisesta olla haittaa?

 

Sijoitusovi Podcastin toinen tuotantokausi julkaistaan 10. helmikuuta. Uusi jakso ilmestyy aina torstaisin. Jaksot ovat nähtävillä myös Youtubessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sijoitusovi Podcastin toiselle kaudelle – viihtymään, valistumaan ja vaurastumaan!

Seuraa Sijoitusovi Podcastia

Sijoitusovi Podcast julkaistaan YouTubessa sekä kaikissa suosituimmissa podcast-palveluissa. 

sijoitusovi podcast tuotetaan yhteistyössä vuokraturvan kanssa