Rekry: Digital Marketing Specialist

Yhteystiedot

Sijoitusoven takana olemme me: Nordic Business Investmentsin väki. Nordic Business Investments Oy on asuntosijoittamiseen erikoistunut yhtiö. Ostamme, vuokraamme, hallinnoimme ja myymme erilaisia kiinteistöjä ympäri Suomea. Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalla toimimisesta.

Oven takana

Nordic Business Investments Oy on asuntosijoittamiseen erikoistunut yhtiö. Ostamme, vuokraamme, hallinnoimme ja myymme erilaisia kiinteistöjä ympäri Suomea. Sijoitamme sekä pienempiin kerrostaloihin että suurempiin kokonaisuuksiin. Näiden kiinteistöjen yksittäiset asunnot myymme sitten eteenpäin niitä halajaville sijoittajille. Toimintamme perustuu massaan; ostamme ja remontoimme paljon kerralla. Tästä johtuen saamme asuntojen yksikköhinnat melko alas ja pystymme tarjoamaan asuntoja sijoittajille alhaisella myyntihinnalla.

 

Ajatus Sijoitusovi.com-sivustosta syntyi eräänä syksyisenä iltana vuonna 2015, kun voivottelimme suomalaisille asuntosijoittajille toimitetun informatiivisen sisällön vähyyttä. Nykyisin sivustoja on jo paljon ja tietoa löytyy onneksi monesta lähteestä. Mutta siihen aikaan verkosta ei löytynyt paljoakaan tietoa asuntosijoittamisen käytännönläheisestä näkökulmasta. Yrittäjähenkisenä kokoonpanona päätimme alkaa kantamaan omaa korttamme kekoon. Tuon ajatuksen seurausta on Sijoitusovi.com – suomalaisen asuntosijoittajan informatiivinen ystävä. Sivustomme päämääränä oli silloin ja on edelleen auttaa asuntosijoittajaa pääsemään sijoitustoiminnassa alkuun sekä onnistumaan siinä entistä paremmin.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

Puhelin
040 158 8750

Sähköposti
[email protected]

Osoite
Nordic Business Investments Oy
Kauppakatu 41 B 12
40100 Jyväskylä

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
  • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja asuntosijoittamisesta
  • Uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

  • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
  • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja sekä uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi