Sijoitusovi Podcast

Sijoitusovi.com-sivuston käyttöehdot

Sijoitusovi.com-sivuston käyttöehdot

Sijoitusovi.com-sivuston omistaa ja sivustoa ylläpitää Nordic Business Investments Oy.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia Nordic Business Investments Oy: n kaupallisia toimintoja sekä kaikkia yrityksen ylläpitämiä verkkosivustoja: www.nbinvestments.fi, www.sijoitusovi.com. Tässä tietosuojaselosteessa kuvaamme, miten Nordic Business Investments Oy käsittelee asiakkaiden ja potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja. Rekisteröityneistä kuluttajista käytämme tässä tietosuojaselosteessa myös nimitystä “rekisteröity”.

Sitoudumme noudattamaan seuraavia tietosuojakäytäntöjä, jotka on suunniteltu asiakkaamme huomioon ottaen. Keräämme vain tarpeellisia tietoja toimintaamme sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Nordic Business Investments Oy päivittää tätä selostetta tarpeen mukaan esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Nordic Business Investments Oy tiedottaa rekisteröityjä tämän tietosuojaselosteen olennaisista muutoksista. Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 16.12.2020

Sijoitusovi.com tarjoaa asuntosijoittamiseen liittyvää tietoa ja työkaluja. Lisäksi sivustolla julkaistaan Nordic Business Investments Oy:n myytävänä olevia sijoituskohteita.

Nämä käyttöehdot soveltuvat sivuston https://sijoitusovi.com/ käyttöön. Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Nordic Business Investments Oy (2474819-5).

Sivustolla ei ole lain tai hyvän tavan vastaista materiaalia. Sivuston ylläpitäjä vastaa siitä, että kaikkeen julkaistavaan materiaaliin on tekijänoikeudet ja tarvittaessa julkaisulupa. 

Muutoin kuin mitä pakottava lainsäädäntö edellyttää Sijoitusovi.com ei anna mitään vakuutuksia sivuston sisältämien tietojen oikeellisuudesta eikä vastaa miltään osin sivuston käyttäjien sivuston sisällön perusteella tekemistä toimenpiteistä.

Palvelun käyttö sekä käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Sijoitusovi.com on käytettävissä lähtökohtaisesti viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Osa sivuston materiaaleista on kaikkien nähtävissä ja osa vaatii rekisteröitymisen/sisäänkirjautumisen. Rekisteröitymiseen liittyvät ehdot löytyvät linkin takaa.

Sivuston käyttäjä sitoutuu toimimaan näiden käyttöehtojen mukaisesti. Mikäli käyttäjä rikkoo käyttöehtoja, Sijoitusovi.com-sivuston ylläpito pidättää oikeuden kirjautumisen väliaikaiseen rajoittamiseen tai käyttäjätilin välittömään sulkemiseen. 

Sijoitusovi.com-sivuston kautta tai välityksellä ei tapahdu rahaliikennettä. Maksullisia tuotteita tai palveluja ei näin ollen sivustolla ole. 

Henkilötietojen käsittely

Sivustolla on materiaalia, jonka näkeminen tai käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessä käyttäjän tulee antaa palveluntarjoajalle tarvittavat tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi kirjautua palveluun valitsemallaan salasanalla ja käyttäjätunnuksella/sähköpostilla. 

Palveluntarjoaja käsittelee sivuston käyttäjien henkilötietoja tietosuojakuvauksen ja -selosteen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsääadännön mukaisesti. Sivustolla on käytössä evästeitä evästekäytännöissä kuvatuin tavoin. 

Mikäli käyttäjä ei ole käyttänyt sivustoa 6 vuoteen, käyttäjätunnus vanhenee ja käyttäjä poistuu automaattisesti sähköpostilistalta. 

Tekijänoikeudet

Sivuston omistajalla/ylläpitäjällä on tekijänoikeudet kaikkiin sivustolla tarjottavaan materiaaliin, kuten työkaluihin, kuviin, videoihin ja teksteihin. Sivuston tietoja tai materiaaleja ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Sisältöä, kuten opaskirjoja tai asuntomarkkinakatsauksia, ei myöskään saa kopioida tai jakaa ilman julkaisijan lupaa.

Käyttäjä ei voi tuottaa tai lisätä sisältöä sivustolle.

Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja esimerkiksi sivuston sisällön muuttuessa tai lainsäädännön niin vaatiessa.  

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 26.4.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä ja periaatteita. Mahdolliset tätä sopimusta koskevat riidat ratkaistaan ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on kuitenkin aina oikeus nostaa kanne kotikaupunkinsa ensiasteen tuomioistuimessa.

Lisätietoa

[email protected]
040 158 8750

Nordic Business Investments Oy
Y-tunnus: 2474819-5

Kauppakatu 41 B 12
40100 Jyväskylä