Nyt myynnissä sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta

Sijoitusovi.com-sivuston käyttöehdot

Sijoitusovi.com-sivuston käyttöehdot

Sijoitusovi.com tarjoaa asuntosijoittamiseen liittyvää tietoa ja työkaluja. Lisäksi sivustolla julkaistaan Nordic Business Investments Oy:n myytävänä olevia sijoituskohteita.

Nämä käyttöehdot soveltuvat sivuston (“Sivusto”) https://sijoitusovi.com/ käyttöön. Sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Nordic Business Investments Oy (2474819-5).

Sivustolla ei ole lain tai hyvän tavan vastaista materiaalia. Sivuston ylläpitäjä vastaa siitä, että kaikkeen julkaistavaan materiaaliin on tekijänoikeudet ja tarvittaessa julkaisulupa. 

Muutoin kuin mitä pakottava lainsäädäntö edellyttää Sijoitusovi.com ei anna mitään vakuutuksia sivuston sisältämien tietojen oikeellisuudesta eikä vastaa miltään osin sivuston käyttäjien (“Käyttäjä”) sivuston sisällön perusteella tekemistä toimenpiteistä.

Nordic Business Investments Oy päivittää tätä selostetta tarpeen mukaan esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Nordic Business Investments Oy tiedottaa rekisteröityjä tämän tietosuojaselosteen olennaisista muutoksista. Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 5.8.2022.

Palvelun sisältö

Sivustolta löytyy materiaalia, joka on kaikille avointa sekä materiaalia, jonka käyttö vaatii rekisteröitymisen/sisäänkirjautumisen (“Materiaali”). Kaikki sivustolla oleva Materiaali (sekä avoin että rekisteröitymisen vaativa) on tarkoitettu ainoastaan auttamaan Käyttäjää omassa toiminnassaan, ei toimimaan virheettöminä malleina tai toimintakehotteina. Sijoitusovi.com ei vastaa Materiaalin oikeellisuudesta, virheettömyydestä eikä puutteettomuudesta. Käyttäjän tulee arvioida Materiaalin sopivuus omaan käyttöön. Sijoitusovi.com ei vastaa miltään osin Materiaalien käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista tai niiden aiheuttamista riitatilanteista Käyttäjän ja Sijoitusovi.com välillä.

Sijoitusovi.com pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että kaikki Sivustolla esitetty Materiaali on virheetöntä ja totuudenmukaista. Sivustolla esitetty Materiaali voi kuitenkin osoittautua virheellisiksi tai muuttuvat olosuhteet voivat tehdä niistä paikkaansa pitämättömiä.

Sijoitusovi.com ei vastaa Sivuston Materiaalien sopivuudesta Käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin ja tilanteeseen. Sijoitusovi.com ei myöskään vastaa mistään Käyttäjän päätösten seurauksista, vaikka näiden päätösten teossa olisi käytetty hyväksi Sivuston Materiaalia. Käyttäjän tekemät mahdolliset sijoituspäätökset pohjautuvat aina Käyttäjän omiin selvityksiin ja arvioihin sijoituskohteista ja sijoittamiseen sisältyvistä riskeistä.

Palvelun käyttö sekä käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

Sijoitusovi.com on käytettävissä lähtökohtaisesti viikon jokaisena päivänä vuorokauden ympäri. Osa Sivuston Materiaaleista on kaikkien nähtävissä ja osa vaatii rekisteröitymisen/sisäänkirjautumisen. Rekisteröitymiseen liittyvät ehdot löytyvät linkin takaa.

Sivuston Käyttäjä sitoutuu toimimaan näiden käyttöehtojen mukaisesti. Mikäli Käyttäjä rikkoo käyttöehtoja, Sijoitusovi.com-sivuston ylläpito pidättää oikeuden kirjautumisen väliaikaiseen rajoittamiseen tai käyttäjätilin välittömään sulkemiseen. 

Sijoitusovi.com-sivuston kautta tai välityksellä ei tapahdu rahaliikennettä. Maksullisia tuotteita tai palveluja ei näin ollen sivustolla ole. 

Henkilötietojen käsittely

Sivustolla on materiaalia, jonka näkeminen tai käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityessä käyttäjän tulee antaa palveluntarjoajalle tarvittavat tiedot. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä voi kirjautua palveluun valitsemallaan salasanalla ja käyttäjätunnuksella/sähköpostilla. 

Palveluntarjoaja käsittelee sivuston käyttäjien henkilötietoja tietosuojakuvauksen ja -selosteen sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsääadännön mukaisesti. Sivustolla on käytössä evästeitä evästekäytännöissä kuvatuin tavoin. 

Mikäli käyttäjä ei ole käyttänyt sivustoa 6 vuoteen, käyttäjätunnus vanhenee ja käyttäjä poistuu automaattisesti sähköpostilistalta. 

Tekijänoikeudet

Sivuston omistajalla/ylläpitäjällä on tekijänoikeudet kaikkiin sivustolla tarjottavaan materiaaliin, kuten työkaluihin, kuviin, videoihin ja teksteihin. Sivuston tietoja tai materiaaleja ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Sisältöä, kuten opaskirjoja tai asuntomarkkinakatsauksia, ei myöskään saa kopioida tai jakaa ilman julkaisijan lupaa.

Käyttäjä ei voi tuottaa tai lisätä sisältöä sivustolle.

Käyttöehtojen voimassaolo ja muuttaminen

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja esimerkiksi sivuston sisällön muuttuessa tai lainsäädännön niin vaatiessa.  

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 26.4.2021 ja ovat voimassa toistaiseksi.

Sovellettava laki ja oikeuspaikka

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä ja periaatteita. Mahdolliset tätä sopimusta koskevat riidat ratkaistaan ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajalla on kuitenkin aina oikeus nostaa kanne kotikaupunkinsa ensiasteen tuomioistuimessa.

Lisätietoa

[email protected]
040 158 8750

Nordic Business Investments Oy
Y-tunnus: 2474819-5

Kauppakatu 41 B 12
40100 Jyväskylä