Rekry: Digital Marketing Specialist

Töihin meille?

Etsimme: Digital Marketing Specialist

Haluatko olla mukana kehittämässä yhtä Suomen suosituimmista asuntosijoittamiseen keskittyvistä sivustoista?

Me Nordic Business Investments Oy:llä olemme kiinteistösijoittamisen ammattilaisia. Ostamme, vuokraamme, hallinnoimme ja myymme kiinteistöjä ympäri Suomea. Ylläpidämme yhtä Suomen suosituimmista ja laajimmista asuntosijoittamiseen keskittyvistä sivustoista Sijoituovi.com.

Etsimme nyt tiimiimme Digital Marketing Specialistia vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme innostavan ja mielenkiintoisen toimintaympäristön markkinoinnin asiantuntijalle, joka haluaa päästä kehittämään ja kasvattamaan Sijoitusoven brändiä. Työ yrityksen in-house markkinointitiimissä tarjoaa mahdollisuudet sekä syventää nykyistä osaamista että kasvattaa sitä uusiin suuntiin. Asuntosijoittamisen toimintakenttä on puolestaan monipuolinen ja se kietoutuu ajankohtaisten yhteiskunnallisten aiheiden ympärille.

Tehtävässä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kompaktin, mukavan ja rennon markkinointi- ja myyntitiimin kanssa.

Kyseessä on vakituinen työsuhde ja toivottu aloitusajankohta on elokuun alussa. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä ja toivommekin, että pystyisit ensisijaisesti työskentelemään kanssamme täällä. Ajoittainen etätyöskentely on tottakai mahdollista.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä vastuullasi on ensisijaisesti ylläpitää ja kehittää maksetun mainonnan kanavia (Facebook/Instagram, Google Adwords ja YouTube). Lisäksi ylläpidät Sijoitusoven sosiaalisen median kanavia ja tuotat sisältöä sähköpostilistalle ja verkkosivuille. Pääset myös kehittämään osaamistasi monipuolisesti muille markkinoinnin osa-alueille oman kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta:

 • Sisällöntuotosta sosiaaliseen mediaan
 • Meta Business Suite markkinointityökalun käytöstä
 • Google Adwords -mainonnasta
 • Google Youtube -mainonnasta

Myös seuraava osaaminen katsotaan eduksi:

 • Sähköpostimarkkinointi
 • Sisällöntuotto blogiin
 • Markkinoinnin automaatio

Kaikkea sinun ei tarvitse osata valmiiksi, me tarjoamme tukea ja koulutusta tehtäviin. Tärkeintä meille onkin, että sinulta löytyy vahva halu kehittyä markkinoinnin ammattilaisena yrityksen in-house markkinoinnissa, asuntosijoittamisen kentällä.

Mikä Nordic Business Investments?

Ydinliiketoimintamme on ostaa, hallinnoida ja myydä erilaisia kiinteistöjä ympäri Suomea. Olemme toimineet asunto- ja kiinteistösijoittamisen parissa vuodesta 2009 saakka, ja asiakaskuntamme on näiden vuosien aikana koostunut tuoreita ja tuottavia kohteita etsivistä asuntosijoittajista sekä uutta kotia kaipaavista omistusasujista.

Yrityksemme sisaryhtiö on Euroopan merkittävimpiä liike-elämä seminaareja järjestävä Nordic Business Forum. Yhdessä Nordic Business Forumin kanssa muodostamme kasvavan Nordic Business Group -konsernin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 4.6. Haastattelut aloitetaan viikolla 23.

Lisätietoja ja hakemukset:
Anna Heino
Marketing Manager
[email protected]
puh  +358 45 203 9593

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

 • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
 • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja asuntosijoittamisesta
 • Uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi

Liity Sijoitusoven sähköpostilistalle ja saat:

 • Ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista
 • Hyödyllisiä vinkkejä ja oppeja sekä uusimmat katsaukset ja analyysit suoraan sähköpostiisi