Näin aloitat asuntosijoittamisen

Tämä on opas ennen kaikkea asuntosijoittamisen aloittamiseen. Kertaaminen tekee hyvää myös konkareille, ja kokenutkaan tuskin tietää tai muistaa kaikkea! 

Opas sisältää muun muassa

  • vinkkejä verotukseen
  • tietoa remonteista ja niiden hinnoista
  • vinkkejä vuokraamiseen
  • riskinhallintakeinoja

OTTEITA OPPAASTA

“Asuntosijoittajan on tärkeä ymmärtää verotuksesta sijoitustensa suhteen, sillä verotukselliset kysymykset tulevat eteen niin asuntoa ostaessa, vuokratessa kuin myydessä. Asuntosijoittajan on ilmoitettava vuokratulot ja vuokraustoiminnasta aiheutuneet menot verotuksessa itse.” Kokosimme oppaaseen vinkkejä verotukseen ja veroilmoituksen täyttämiseen. 

“Taloyhtiön remonttien kustannukset riippuvat muun muassa sijainnista, taloyhtiön kunnosta ja remontin laajuudesta. Remonttien suhteen kannattaa huomioida paitsi kustannusten vaikutus tuottoihin myös se, vaikuttavatko remontit vuokrattavuuteen.” Oppaassa on listattuna yleisimpiä remontteja ja niiden kustannuksia.

mIKSI ALOITTAA ASUNTOSIJOITTAMINEN?

Sijoittaminen trendaa, ja some täyttyy vinkeistä niin lapselle sijoittamiseen, asuntosijoittamiseen kuin osakepoimintaan ja uusiin listautumisiin. Järkevä sijoittaja hajauttaakin sijoituksensa eri omaisuusluokkiin. 

Asuntosijoittaminen on monestakin syystä oiva sijoittamisen muoto. Listasimme oppaaseen 10 hyvää syytä aloittaa asuntosijoittaminen. Ja koska mikään sijoittaminen ei koskaan ole riskitöntä, listasimme myös asuntosijoittamisen yleisimmät riskit ja keinoja niiden hallintaan.

Liity jäseneksi ja lue koko opas!

Liittyminen on maksutonta.

Opas Sijoitusoven jäsenille

Jäseneksi liittyminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Jäsenenä näet aikaisemmat katsauksemme, pääset käyttämään asuntosijoittajan tärkeitä työkaluja ja saat tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista. Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi alta! 

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:
ajanvaraus

Haluatko keskustella asuntosijoittamisesta tai kuulla, mitä mahdollisuuksia Sijoitusovella on tarjota asuntosijoittajalle?