TULOSSA MYYNTIIN

33710 TAMPERE


1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
1000
myyntihinnat alk.

sIJOITUSASUNTOJA TAMPEREELTA

Keskiviikkona 9.6. klo 9 julkaisemme kerrostalokohteen Tampereelta. Tämä kolmen kerrostalon taloyhtiö on rakennettu vuonna 2002 – suuria remontteja ei siis ole lähitulevaisuudessa luvassa. Huoneistoja on 66, ja asuntoja on yksiöistä kolmioihin. Jokaisessa asunnossa on parveke. Myynnissä on myös 52 autopaikkaa, joista 50 on pistokepaikkoja ja 2 katospaikkoja.

Nykyaikaisessa taloyhtiössä on käytössä älykäs ja etäohjattava auton lataus- ja lämmitysjärjestelmä sekä digitaalinen rappunäyttö tiedottamiseen ja yhteiskäyttötilojen varaamiseen. Kohteen sijainti on erinomainen: päivittäiset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja yliopiston Hervannan kampukselle on 10 minuutin bussimatka.

Osa asunnoista myydään velattomina, ja osassa on mukana yhtiölainaa. Myyntihinnat alkaen 15 850 €.

MYYNTI AUKEAA 9.6. KLO 9

Kiinnostuitko kohteesta? Lähetämme jäsenillemme julkaisupäivänä linkin myyntisivuille. Huomaathan, että nähdäksesi myyntisivun sinun tulee olla Sijoitusoven jäsen.

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:

Tietoa sijainnista

Tampere on pääkaupunkiseudun ulkopuolisen maan suurimpana kaupunkina kiistaton Suomen “kakkoskaupunki”, ja sen väkiluku on 241 000. Tampereen asema on etenkin väestökehityksen näkökulmasta vahvistunut 2010-luvulla, eikä kasvun heikkenemisestä ollut merkkejä edes koronavuonna 2020. Pääkaupunkiseudun vetovoiman heikkeneminen vuoden 2020 aikana nostikin Tampereen maan sisältä suurimmat muuttovoitot saaneeksi kunnaksi ja vahvisti kaupungin asemaa etenkin suhteessa pääkaupunkiseutuun.  

Tampereen asunto-osakkeiden neliöhinnat ovat nousseet merkittävästi vuosina 2018–2020, ja ne olivat pääkaupunkiseudun ulkopuolisista kunnista korkeimmat vuonna 2020. 

Kaupunginosa Kaukajärvi on yli 12 000 asukkaan alue Tampereen keskustan itäpuolella. Se on saanut nimensä saman nimisen järven mukaan. Kaukajärvellä on kattava valikoima palveluita kirjastosta terveysasemaan ja taidekekukseen. Myyntikohde sijaitsee Annalan asuinalueella, ja kohteen naapurissa on niin koulu, kauppa kuin päiväkoti. Liikenneyhteydet Tampereen ja Hervannan keskustaan ovat hyvät: esimerkiksi Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle on vain 10 minuutin bussimatka.

Sijainti

Kaikki päivittäiset palvelut löytyvät välittömästä läheisyydestä. Liikenneyhteydet Tampereen ja Hervannan keskustaan ovat hyvät: Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle on vain 10 minuutin bussimatka.

Kohde ja alue

Kohde koostuu kolmesta asuinrakennuksesta, ja se sijaitsee Kaukajärven kaupunginosassa Annalan asuinalueella.

Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista papereista.