TULOSSA MYYNTIIN

08100 LOHJA

Loistavalla sijainnilla Lohjan keskustassa sijaitseva kohde omalla tontilla

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
10000
vh. alkaen

Tulossa myyntiin

Laitamme torstaina 12.11. myyntiin 33 asuntoa Lohjan keskustassa sijaitsevasta kerrostalokohteesta, jonka sijainti ei voisi olla parempi! Alle kilometrin säteeltä löytyvät niin Prisma, päiväkoti, koulu, uimaranta, kirjasto ja terveyskeskus sekä monet muut Lohjan keskustan palvelut.

Asuntojen koot vaihtelevat 25,5 m² yksiöistä 73 m² kolmioon. Suurin osa talon asukkaista on pitkäaikaisia vuokralaisia, jopa yli 20 vuoden vuokrasuhteella. Sekä taloyhtiö että lähialue ovat rauhallisia ja viihtyisiä, jossa asuminen on mukavaa. Lähes kaikki myynnissä olevat asunnot ovat vuokrattuja.

Pitkäaikaisten vuokrasuhteiden vuoksi osa vuokrista on jäänyt jälkeen nykyisestä markkinatasosta. Vuokria on nostettu 1.1.2021 alkaen 15% ja uudet sopimukset on tehty noin 30% vanhoja vuokria korkeammalla vuokralla. Vuokrattavuus myös uusien sopimusten osalta on ollut erittäin hyvä.

Tästä kohteesta löytyy sekä velallisia että velattomia asuntoja. Asunnot on hinnoiteltu niiden kunnon mukaan ja velattomat hinnat alkavat 46 000 €:sta. Osassa asunnoista kassavirta on negatiivinen, mikä tekee niistä hyviä kohteita täydentämään asuntosalkkua. Asuntojen kuntotason vaihtelun vuoksi joukosta löytyy sekä suoraan pitoon sopivia kohteita, että loistavia remonttikohteita joko uudelleenmyyntiin tai kasvattamaan vakuusarvoa.

Myynti aukeaa 12.11. klo 9

Myyntisivulle pääset tästä linkistä. Huomaathan, että sinun tulee olla Sijoitusoven jäsen, jotta näet sivun. Kirjautuminen ja rekisteröityminen käy helposti linkin takaa.

Yleistä tietoa sijainnista

Lohja on vajaa 46 000:n asukkaan kaupunki Uudenmaan maakunnassa. Lohjalta käy Helsingissä töissä noin 5000 työntekijää. Lohja on Tunnin juna -reitin varrella, mikä parantaa matkustusmahdollisuuksia entisestään. Tunnin juna on hanke, jonka tarkoituksena on lyhentää matka-aika Turusta Helsinkiin lyhimmillään tuntiin. Yhteyttä varten rakennetaan kokonaan uusi oikorata Espoosta Lohjan kautta Saloon. Uuden radan ansiosta matka-aika lyhenee päätepysäkkien välillä aluksi puolella tunnilla ja raiteen ja kaluston valmistuttua matka Helsingin Pasilasta Turun Kupittaalle kestää tasan tunnin. Matka-aika Lohjalta sekä Helsinkiin että Turkuun nopeutuu merkittävästi.

Myyntikohde sijaitsee aivan Lohjan keskustassa. Läheltä löytyvät kaikki päivittäiset palvelut, koulu, päiväkoti ja ulkoilumaastot. Taloyhtiö on rauhallinen ja sen asukkaat ovat pääasiassa pitkäaikaisia vuokralaisia. Piha-alue on viihtyisä ja vehreä ja taloyhtiön saunatila on uusittu vuonna 2016 tyylikkäksi. Kohteelta on puolen kilometrin kävelymatka uimarannalle ja talon ylimpien kerrosten asunnoista näkyykin järvelle asti.

Sijainti

Keskustasijainti on yksi parhaista puolista tässä kohteessa. Tulevaisuudessa junayhteys sekä Helsinkiin että Turkuun tulee taittumaan erittäin nopeasti Tunnin junan ansiosta.

Kohde ja alue

Kohteen tontti on taloyhtiön omistuksessa ja sen piha-alue on viihtyisä ja vehreä. Vuokralaiset ovat viihtyneet asunnoissa pitkään ja suurimmassa osassa asunnoista on uusittu kylpyhuone.

Tehdyt remontit

2006 – Käyttövesiputkiston uusiminen
2009 – Huoneistojen ikkunat
2012 – Ilmastoinnin puhdistus ja säätö
2013 – Jäteaseman uusiminen syväkeräysjärjestelmäksi, kerhohuone, pesutupa
2014 – Sisä- ja ulkovalaistukset, märkätilojen (KPH) kunnostuksia
2015 – Savupoistot, hissin peruskorjaus, C-päädyn asfaltointi
2016 – Saunatilojen peruskorjaus, C-osan pystyviemärit
2018 – Porrashuoneiden ovet ja lasiseinät, ikkunoiden korvausilmaventtiilit, ikkunoiden kaihtimet, yleisten tilojen valaistukset
2019 –  huoneistojen märkätilakorjaukset, VSS-tilan peruskorjaus

2006 – Käyttövesiputkiston uusiminen
2009 – Huoneistojen ikkunat
2012 – Ilmastoinnin puhdistus ja säätö
2013 – Jäteaseman uusiminen syväkeräysjärjestelmäksi, kerhohuone, pesutupa
2014 – Sisä- ja ulkovalaistukset, märkätilojen (KPH) kunnostuksia
2015 – Savupoistot, hissin peruskorjaus, C-päädyn asfaltointi
2016 – Saunatilojen peruskorjaus, C-osan pystyviemärit
2018 – Porrashuoneiden ovet ja lasiseinät, ikkunoiden korvausilmaventtiilit, ikkunoiden kaihtimet, yleisten tilojen valaistukset
2019 –  huoneistojen märkätilakorjaukset, VSS-tilan peruskorjaus

Ota yhteyttä

Marko Jalkanen

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista papereista.