TULOSSA MYYNTIIN

70820 KUOPIO

Loistavalla sijainnilla Lohjan keskustassa sijaitseva kohde omalla tontilla

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
1000
myyntihinnat alk.

Tulossa myyntiin

Tiistaina 26.1. tulee myyntiin sijoitusasuntoja Kuopion Petosen alueelta. Taloyhtiö koostuu neljästä asuinrakennuksesta, joissa on yhteensä 53 asuntoa. Kaikki rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1990.

Asuntojen koot vaihtelevat 35 m² yksiöstä aina 75,5 m² kolmioon. Asuntojen pohjaratkaisut ovat järkeviä ja suurimpaan osaan asunnoista kuuluu parveke. 

Taloyhtiön hoitovastike on edullinen, 3,70 €/m². Osa asunnoista myydään velattomina ja osassa on mukana yhtiölainaa. Yhtiölainan laina-aikaa on jäljellä enää 12,5 vuotta.

Vuokratuotot tässä kohteessa vaihtelevat 6,42 % ja 9,42 % välillä.

Taloyhtiö on hyvin huolta pidetty, parvekkeet on remontoitu viime vuonna ja julkisivu maalattu. Keväällä 2021 on tulossa kattoremontti, josta ei aiheudu kustannuksia uusille omistajille.

Tältä sivulta pääset tutustumaan kohteen ennakkotietoihin. Myynti aukeaa Sijoitusoven jäsenille tiistaina 26.1. Katso lisää alta.

Huoneistojen määrä:
53 huoneistoa
Rakennustyyppi:
Kerrostalo, 4 rakennusta
Kerrokset:
3
Hissi:
Ei
Valmistusvuosi:
1990
Huoneistojen koot:
35 – 75,5 m²
Hoitovastike:
3,70 €/m²
Rahoitusvastike:
6,54 €/m²
Vesimaksu
22 €/hlö/kk
Yhtiölaina:
Korko Euribor 12kk + marginaali 2,5% (laina-aikaa jäljellä 12,5 vuotta)
Tontin omistus:
Vuokratontti (Kuopion kaupunki, päättyy 31.5.2047)
Autopaikat:

54 + 6 vieraspaikkaa

Pesutupa:
Kyllä
Kuivaushuone:
Kyllä
Irtaismistovarastot:
Kyllä
Väestönsuoja:
Ei
Kerhotila:
Kyllä
Jätekatos:
Kyllä
Saunatila:
Kyllä
Ulkoiluvälinevarasto:
Kyllä
Asuntojen kunto vaihtelee asuntokohtaisesti. Galleriassa nähtävillä kuvia neljästä eri asunnosta.

Myynti aukeaa 26.1. klo 9

Kohteen myynti alkaa tiistaina 26.1. klo 9. Lähetämme kaikille Sijoitusoven jäsenille sähköpostilla linkin myyntisivulle. Mikäli et ole vielä Sijoitusoven jäsen, voit liittyä alta. Liittyminen on helppoa ja maksutonta. 

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:

Tehdyt remontit

2006 – Julkisivupinnoitus

2020 – Parvekeremontti

2020 – Julkisivumaalaus

Tulossa keväällä 2021 – Kattoremontti (ei aiheuta kustannuksia uusille omistajille)

2006 – Julkisivupinnoitus

2020 – Parvekeremontti

2020 – Julkisivumaalaus

Tulossa keväällä 2021 – Kattoremontti (ei aiheuta kustannuksia uusille omistajille)

Ota yhteyttä

Marko Jalkanen

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.