fbpx

TULOSSA MYYNTIIN

15140 LAHTI

Loistavalla sijainnilla Vesijärvenkadulla Lahden keskustassa omalla tontilla seisova kohde, jossa myynnissä 45 asuinhuoneistoa.

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
1
myyntihinnat alk.

Tulossa myyntiin

Maanantaina 18.5. laitamme myyntiin 45 asuntoa vuonna 1958 valmistuneesta kerrostalokohteesta Lahden keskustassa. Tämän kohteen ylivoimaisia etuja ovat keskeinen sijainti, taloyhtiön omistuksessa olevat liiketilat sekä edulliset myyntihinnat!

Kohde sijaitsee omalla tontilla keskusta-alueella, kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja kohteeseen on tehty suuria remontteja, mm. LVIS-peruskorjaus. Taloyhtiön omistuksessa on useita pieniä liiketiloja, joissa toimii mm. kampaamo sekä kahvila. Liiketiloista saatavien vuokrien ansiosta hoitovastike on maltillinen.

Myyntiin tulee useita erilaisia asuntoja, alkaen 26,4m² yksiöistä aina 78,7m² neliöön. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Suurin osa asunnoista on valmiiksi vuokrattuja, joten tuotto alkaa pyörimään heti kaupanteon jälkeen. Vuokratuotot 6,08-7,53%.

Suuremmat asunnot ovat yhtiölainoitettuja, mikä tarkoittaa edullista myyntihintaa. Myyntihinnat liikkuvat 6 000 – 18 500€ välillä velallisissa kohteissa ja velattomat hinnat välillä 61 000 – 125 000 €. Asunnot myydään varsin kilpailukykyisin hinnoin!
Yhtiölaina on tuloutettu, joten sen voi vähentää vuokratulojen verotuksessa.

Asuntojen lisäksi myynnissä on 21 kpl tolpallisia autopaikkoja.

Myynti aukeaa 18.5. sähköpostilistalla

Lähetämme linkin myyntiesitteeseen kaikille Sijoitusoven sähköpostilistalle kuuluville maanantaina 18.5. klo 9.  Mikäli et kuulu vielä listalle, voit liittyä helposti alla olevan linkin kautta.

Yleistä tietoa sijainnista

Lahti on noin 120 000 asukkaan kaupunki ja Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Vuonna 2018 Lahdessa oli lähes 64 000 asukaskuntaa, joista reilu 40 % asui vuokra-asunnoissa (vs. reilu 33 % koko maassa). Postinumeron 15140 alueella peräti 60% asujista on vuokralla.

Lahdessa on noin 11 000 yritystä, joista suurimmat työllistäjät ovat Lahden kaupunki, Päijät-Hämeen keskussairaala, Isku, Mediatalo ESA, Hartwall ja Osuuskauppa Hämeenmaa. Lahdessa on monipuoliset koulutusmahdollisuudet lukioista ja ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintoihin asti. Lahdesta tuli yliopistokaupunki vuonna 2018.

Myyntikohde sijaitsee Vesijärvenkadun varrella, joka on Lahden merkittävin sisääntuloväylä pääkaupungin suunnasta. Kadun varrella on monia kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Lahden merkittävin kaupallinen keskittymä Aleksanterinkatu sijaitsee noin 450 metrin päässä myyntikohteelta. Aleksanterinkadun varrelta löytyy monia kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja Lahden kauppatori.

Noin 350 metrin päässä myyntikohteelta on Päijät-Hämeen suurin ja monipuolisin kauppakeskus Trio, jossa on yli 80 liikettä. Myyntikohdetta vastapäisessä korttelissa on Kauppakeskus Syke, jossa on yli 20 liikettä, mm. S-market, apteekki ja Alko. Vesijärven satamaan on matkaa n. 500 m.

Sijainti

Vesijärvenkatu on Lahden merkittävin sisääntuloväylä pääkaupungin suunnasta. Matka-aika omalla autolla kohteelta Helsinkiin on vain reilun tunnin verran.

Kohde ja alue

Kohde sijaitsee Lahden keskustassa, kaikkien päivittäisten palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Liity sähköpostilistalle

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista papereista.