fbpx

TULOSSA MYYNTIIN

15240 LAHTI

Tulossa myyntiin edullisia yksiöitä yli 6 %:n vuokratuotolla Lahden Mukkulasta, luonnon ja monipuolisten palveluiden läheltä.

1900
valmistusvuosi
100
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
20000
myyntihinnat

Tulossa myyntiin

Tiistaina 9.6. klo 9 julkaisemme myyntiin 56 kpl yksiöitä Lahden Mukkulasta. Yksiöt ovat 23 m² kokoisia ja suurin osa niistä on valmiiksi vuokrattuja.

Taloyhtiöön kuuluu 3 erillistä rakennusta, joissa on yhteensä 154 asuntoa. Vuokralaiset ovat olleet pääasiassa opiskelijoita, joten nykyiset vuokrat ovat markkinavuokriin nähden maltilliset. Siitä huolimatta myynnissä olevien yksiöiden vuokratuotto on yli 6%! Markkinavuokrilla päästään jopa 7,8-8,8% tuottoihin.

Myyntiin tulevat yksiöt ovat velattomia ja myyntihinnat edullisia, 32 500 €. Hinta on markkinahintaa selvästi edullisempi.

Taloyhtiöllä on yleisissä tiloissa vuokralla mm. kuntosaliyrittäjä sekä Marttakerho, joten taloyhtiö saa hoitovastikkeisiin helpotusta vuokratuloista.

Kohteen sijainti on ihanteellinen niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin. Ympäristö on erittäin viihtyisä, aivan kohteen lähellä sijaitsee yksi Lahden suosituimmista uimarannoista sekä alle 300m päästä löytyy Mukkulan kartanon ulkoiluympäristöt. Vehreä puistoalue aukeaa suoraan takapihalta.

Luonnonläheisestä sijainnista huolimatta kaikki palvelut löytyvät helposti läheltä. Monipuoliset palvelut tarjoava Mukkulan ostoskeskus sijaitsee vain 650 m päässä ja alle 2 km matkan sisällä on sekä yliopiston että ammattikorkeakoulun kampukset. Kohteelta on noin 4,5 km matka Lahden keskustaan, jonne kulkee hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Lähetämme linkin myyntisivuille tiistaina 9.6. klo 9. Mikäli et vielä kuulu Sijoitusoven sähköpostilistalle, voit liittyä tästä

Yleistä tietoa sijainnista

Lahti on noin 120 000 asukkaan kaupunki ja Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Vuonna 2018 Lahdessa oli lähes 64 000 asukaskuntaa, joista reilu 40 % asui vuokra-asunnoissa (vs. reilu 33 % koko maassa).

Lahdessa on noin 11 000 yritystä, joista suurimmat työllistäjät ovat Lahden kaupunki, Päijät-Hämeen keskussairaala, Isku, Mediatalo ESA, Hartwall ja Osuuskauppa Hämeenmaa. Lahdessa on monipuoliset koulutusmahdollisuudet lukioista ja ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintoihin asti. Lahdesta tuli yliopistokaupunki vuonna 2018.

Myyntikohde sijaitsee Mukkulan kaupunginosassa noin 4,5 km päässä Lahden keskustasta. Kohteesta on hyvät liikenneyhteydet kaupungin keskustaan sekä Lahden Matkakeskukselle.

Alle 700 metrin päässä kohteelta on Mukkulan ostoskeskus, jossa on mm. S-market, kuntosali, apteekki ja R-kioski. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös Mukkulan kartano ja uimaranta.

Aivan kohteen vieressä sijaitsee Mukkulan peruskoulu ja 2km kävelymatkan päässä Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT. Mukkulan alue onkin suosittu opiskelijoiden keskuudessa.

Sijainti

Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin julkisen linja-autoliikenteen pysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä kohteelta.

Kohde ja alue

Taloyhtiön ympäristö on erittäin viihtyisää ja vehreää. Läheltä löytyvät niin ulkoilumaasot, monipuoliset harrastusmahdollisuudet kuin useampi uimarantakin.

Myynti aukeaa 9.6. sähköpostilistalla

Lähetämme linkin myyntiesitteeseen kaikille Sijoitusoven sähköpostilistalle kuuluville tiistaina 9.6. klo 9. Mikäli et kuulu vielä listalle, voit liittyä helposti alla olevan linkin kautta.

Liity sähköpostilistalle

Saat ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista sekä ajankohtaiset asuntomarkkinakatsaukset suoraan sähköpostiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Myynnissä olevat kohteet ovat pääasiassa vuokrattuja, joten vuokralaisen asuinrauhaa kunnioittaen emme valitettavasti voi vierailla asunnoissa ostajien kanssa.

Olemme kuitenkin valokuvanneet kaikki asunnot, joissa se on ollut mahdollista tehdä, joten asunnon kunnosta saat tarkempia tietoja ottamalla yhteyttä meihin.

Mikäli kaupanteon jälkeen asunnon kunto osoittautuisi selvästi oletettua huonommaksi, korvaamme tapauskohtaisesti ylimääräisestä työstä aiheutuvia kustannuksia. On ehdottomasti meidän etumme, että ostaja on tyytyväinen hankintaansa.

Saat ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista sekä ajankohtaiset asuntomarkkinakatsaukset suoraan sähköpostiisi.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista papereista.