TULOSSA MYYNTIIN

70820 KUOPIO

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
1000
myyntihinnat alk.

Tulossa myyntiin

Tiistaina 29.9. myyntiin tulee asuntoja Kuopiosta, vuonna 1988 valmistuneesta luhtitalosta. Kohde koostuu yhteensä 52 asunnosta, joista myyntiin tulee vajaa 30 kpl. Taloyhtiön rakennukset rajaavat viihtyisää ja vehreää sisäpihaa. Pihalta löytyy myös mm. hiljattain uusittu saunarakennus.

Myyntiin tulee monenlaisia asuntoja, aina 37,5 m² yksiöistä 2-kerroksisiin 80 m² kolmioihin. Joukosta löytyy niin velattomia asuntoja kuin yhtiölainoitettuja. Jälkimmäisissä myyntihinnat alkavat jopa 5000 eurosta. Velattomat hinnat alkavat 46 000 eurosta. Nyt on siis todellakin tarjolla edullisia kohteita.

Alueella vuokrattavuus on hyvä ja suurin osa asunnoista on tällä hetkellä vuokrattuja. Nykyisilläkin vuokrilla vuokratuotot ovat kohdillaan, jopa yli 10 %. Vuokrissa on kuitenkin edelleen nostamisen varaa.

Suomen Vuokranantajien ja Pellervon taloustutkimuksen (PTT) julkaiseman vuosittaisen ennusteen mukaan Kuopio on arvioiduista 24 kaupungista näkymiltään kärkikohde asuntosijoittajan näkökulmasta. Tässä asuntosijoittamisen alueellisessa tuottoennusteessa arvioidaan vuokratuoton ja asuntojen arvon kehitystä. Kuopio on kaupunkirankingin sijalla 1.

Myynti aukeaa 29.9.

Lähetämme linkin myyntiesitteeseen kaikille Sijoitusoven jäsenille tiistaina 29.9. klo 9. Mikäli et vielä ole jäsen, voit liittyä helposti alla olevan linkin kautta.

Saat ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista sekä ajankohtaiset asuntomarkkinakatsaukset suoraan sähköpostiisi.

Yleistä tietoa sijainnista

Kuopio on Kallaveden rannalla sijaitseva kaupunki, jota pidetään myös Itä-Suomen keskuksena. Kuopio on väkiluvultaan Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki, jossa asukkaita on reilu 119 000. Kuopion väestöstä 15 % on alle 15-vuotiaita, 65,1 % 15-64-vuotiaita ja 19,8 % yli 64-vuotiaita. Vuokra-asunnoissa kaupungin väestöstä asuu 38,6 %. Kuopiossa työllisyysaste on samalla tasolla koko maan keskiarvon kanssa (noin 65%).

Suomen Vuokranantajat ry on julkaissut yhdessä Pellervon taloustutkimuskeskuksen (PTT) kanssa vuosittaisen ennusteen asuntosijoittamisen tuottojen kehityksestä. Vuoden 2020 ennusteen pohjalta laaditussa Suomen Vuokranantajien kaupunkirankingissa Kuopio sijoittuu 24 kaupungin joukossa kärkisijalle.

Sijainti

Kohde sijaitsee Kuopiossa Petosen läntisellä puolella, joka on pientalovoittoista aluetta.

Kohde ja alue

Kohde on 2-kerroksinen luhtitalo, jonka sisäpihalta löytyy mm. erillinen uusittu saunarakennus.

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista papereista.

ajanvaraus

Haluatko keskustella asuntosijoittamisesta tai kuulla, mitä mahdollisuuksia Sijoitusovella on tarjota asuntosijoittajalle?