Nyt myynnissä sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta

Nyt myynnissä

sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
0.1 €/os.
hoitovastike
5000
myyntihinnat alk.

Sijoitusasuntoja Hämeenlinnan keskustassa

Olemme julkaisseet myyntiin 15 sijoitusasuntoa loistavalla sijainnilla, aivan Hämeenlinnan keskustassa. Myynnissä on kaksioita ja kolmioita, joista osa on velattomia ja osassa tuloutettua yhtiölainaa. Myyntihinnat alkavat 11 000 €:sta ja velattomat hinnat reilusta 65 000 €:sta.

Yhtiölainan lyhennyksiä ja korkoja ei makseta enää loppuvuoden 2022 aikana. Tämä on loistava mahdollisuus kerryttää kassavirralla puskuria jopa 1500 € verran!

Hämeenlinna on asuntosijoittajalle oivallinen kohde ajatellen asuntojen hintojen ja vuokrien välistä suhdetta. Lue lisää alempaa.

Kohde on nyt julkaistu Sijoitusoven jäsenille. Voit siirtyä myyntisivulle alla olevan linkin kautta ja luoda itsellesi tunnukset.

Hoitovastike: 0,29 € / osake
Rahoitusvastike: 0,49 € /osake. 31.12.2022 asti rahoitusvastiketta ja korkoa ei peritä lainkaan.
Yhtiölaina: 18 v. laina-aika, kokonaiskorko 2,807 %
Vesimaksu: 32 € / hlö / kk

Valmistusvuosi: 1995
Kerrokset: 5
Hissi: Kyllä
Huoneistot: Yht. 17 kpl, 40,5 – 119 m2

Tontti: Oma
Autopaikat: Taloyhtiön omistuksessa
Yleiset tilat: Saunatila, varastotilat

Liity jäseneksi, niin pääset tutustumaan myytäviin asuntoihin

Kohde on julkaistu 14.9. klo 14 Sijoitusoven jäsenille. Jäsenet ovat saaneet myyntisivun linkin suoraan sähköpostiinsa.

Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä nyt helposti ja maksutta. Sijoitusoven jäsenenä saat tiedon kaikista uusista kohdemyynneistä, ajankohtaisista katsauksista ja hyödyllisistä työkaluista. Jäsenenä saat käyttöösi maksutta vuokrasopimuspohjat suomeksi ja englanniksi, vuokratuottolaskurin, laajan valikoiman oppaita ja katsauksia sekä tiedon uusista kohteista.

Siirry alta myyntisivulle ja liity jäseneksi, niin pääset tutustumaan kohteeseen.

Hämeenlinnan asuntojen digistailatut kuvat

Osa kohteen asunnoista on remontoitu keittiön, kylpyhuoneen ja/tai pintamateriaalien osalta. Alla näet digitaalisesti sisustettuja kuvia asunnoista ja vieressä alkuperäiset kuvat.

Hämeenlinnan asuntojen digiremontoidut kuvat

Osa asunnoista on alkuperäisessä kunnossa, joten vuokralaisen vaihtuessa on hyvä mahdollisuus nostaa asunnon arvoa remontilla. Alla digitaalisesti remontoituja kuvia havainnollistamaan mahdollisuuksia.

Taloyhtiö

Tehdyt remontit:

2022 elemettisaumojen uusiminen
2020 lukkojen uusiminen (iLOQ)
2020 lämmönvaihdin
2019 ulko-oven sisennyksen ja sisääntulokerroksen seinien maalaus
2014 saunaosaston kunnostus
2013 ylimpien parvekkeiden alakattojen korjaus
2012 ilmanvaihdon nuohous ja tasapainotus
2011 piha-alueen kunnostus
2008 ikkunoiden huoltomaalaus
2007 porrashuoneiden maalaus

Tulossa olevat remontit:
(Ei aiheuta kustannuksia uusille omistajille)

Porraskäytävien valaistuksen uusinta
Porraskäytävien huoltomaalaus
Käytävien akustiikkalevyjen uusinta

Yleistä tietoa sijainnista

kohde ja alue

Kohde sijaitsee erinomaisella paikalla Hämeenlinnan keskustassa, kauniissa maisemissa ja lähellä palveluita.

sijainti

Hämeenlinnan asuntojen hintataso ja viimeaikainen vuokrien kehitys ovat asuntosijoittajan kannalta suotuisia.

Hämeenlinna sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnassa, 75 km päässä Tampereelta ja 100 km päässä Helsingistä. Molempiin kaupunkeihin matkustaa kätevästi ja nopeasti niin junalla kuin autollakin. Hämeenlinnassa asuu vajaa 68 000 asukasta, joista peräti 15 500 pendelöi töihin toiseen kaupunkiin. Hämeenlinna onkin yksi vilkkaimmista pendelöintikaupungeista.

Hämeenlinnan seutu on kaunista, järvien täyteistä maisemaa. Vierailijoita vetää paikalle mm. Hämeen linna, Aulanko, Iittala Village sekä kulttuurikeskus Verkatehdas.

Saaristenmäki on Hämeenlinnan keskustan yksi keskeisimpiä sijainteja, jossa sijaitsevat mm. kauppatori, Hämeenlinnan kirkko sekä keskustan tärkein liikekatu Raatihuoneenkatu. Maisemaa elävöittää kauniisti keskusta-alueen halkaiseva, osittain jokimaisen kapea Vanajavesi.

Asuntojen hinnat
“Hämeenlinnan hyvä sijainti näkyy asunto-osakkeiden hinnoissa, joita voi pitää korkeina esimerkiksi Lahteen, Kouvolaan tai Poriin verrattuna, joiden toimintaympäristö on muuten Hämeenlinnan kaltainen. Vuonna 2021 Hämeenlinnan keskimääräinen asunto-osakkeen neliöhinta oli 1 713 euroa, joka 62 prosenttia Tampereen hinnoista, mutta toisaalta 88 prosenttia Hyvinkään hinnoista.”
-Kaupunkikatsaus 2022

Asuntojen vuokrat
“Hämeenlinnan vuokrataso on kaupungin asukaslukuun verrattuna varsin korkea: vuokra oli 14,1 euroa neliötä kohden vuonna 2021. Hämeenlinnan vuokrataso vastasi pieniä yliopistokaupunkeja ja on 84 prosenttia Tampereen vuokratasosta. Esimerkiksi Lahdessa, jonka sijainti on vastaava ja väkiluku merkittävästi korkeampi, vuokrat olivat 0,7 euroa halvemmat neliötä kohden vuonna 2021. Hämeenlinnan vuokrakehitys oli myös voimakasta vuosien 2019–2021 aikana, jolloin uusien vuokrasuhteiden vuokrat nousivat 7,6 prosentilla. Hämeenlinnan vuokrien kehitys oli kolmanneksi voimakkainta kaikista tarkastelun kaupungeista tämän ajanjakson aikana.”
-Kaupunkikatsaus 2022

Työllisyys
“Hämeenlinnan sijainti kahden työssäkäyntialueen reunalla ja hyvä saavutettavuus liikenneyhteyksien ansiosta heijastuu aluetalouteen. Hämeenlinnan työikäisestä väestöstä 71,1 prosenttia oli työllisiä. Vahvaa työllisyyttä tukee pendelöinti sekä Tampereelle että Helsinkiin: useimmista muista kaupungeista poiketen Hämeenlinna ei ole riippuvainen vain omista työmarkkinoistaan.”
-Kaupunkikatsaus 2022

Ota yhteyttä

Marko Jalkanen

Liity jäseneksi ja saat tiedon myynnin alkaessa

Kohde julkaistaan 14.9. klo 14 Sijoitusoven jäsenille. Jäsenenä saat myyntisivun linkin suoraan sähköpostiisi.

Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä nyt helposti ja maksutta. Sijoitusoven jäsenenä saat tiedon kaikista uusista kohdemyynneistä, ajankohtaisista katsauksista ja hyödyllisistä työkaluista. Jäsenenä saat käyttöösi maksutta vuokrasopimuspohjat suomeksi ja englanniksi, vuokratuottolaskurin, laajan valikoiman oppaita ja katsauksia sekä tiedon uusista kohteista.

Jos haluat keskustella kohteesta jo ennen myynnin alkua, voit ottaa yhteyttä Markoon.

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.