Myynnissä sijoitusasuntoja Lahdesta

Tältä sivulta löydät tiedot kohteesta ja myytävistä asunnoista. Sinun tulee olla jäsen nähdäksesi sivun sisällön. Jos olet jäsen, kirjaudu sisään päästäksesi sivulle. Voit myös liittyä jäseneksi klikkaamalla "luo tunnus".

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:

Katsastajankatu 17

15800 Lahti

1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m2
hoitovastike
5000
myyntihinnat alk.

As Oy Lahden Katsastajankatu 17

Tästä kohteesta kannattaa kiinnostua, koska:

  • Taloyhtiö on hyvässä kunnossa, kohteeseen on toteutettu laaja peruskorjaus 2003.
  • Kassavirta on reilusti plussan puolella niin velattomissa, kuin yhtiölainoitetuissa asunnoissa.
  • Vuokratuotto asunnoissa erinomainen! 8,5 – 9,6 %.

Nyt myynnissä oleva kohde on vuonna 1982 valmistunut 31 huoneiston kerrostalo, johon on toteutettu laaja peruskorjaus 2003. Tuolloin on uusittu ja kunnostettu esimerkiksi lämmitysjärjestelmä, käyttövesiputket ja kylpyhuoneiden vaakaviemärit, sähköjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmä, vesikatto ja asuntojen pintamateriaalit. Katso lisätiedot remontista alta.

Kohteessa on yhteensä 31 asuntoa, joista nyt myynnissä 10. Asunnot ovat 58 neliöisiä kaksioita ja 79,5 neliöisiä kolmioita. Kaikissa asunnoissa on oma parveke. Tarjolla on jälleen sekä yhtiölainoitettuja, että velattomia asuntoja. Myyntihinnat alkavat 12 000 eurosta.

Myynnissä on sekä vuokrattuja, että tyhjiä asuntoja, ja jokaiseen asuntoon kuuluu autopaikka.

Kohteen vuokratuotot ovat vertaansa vailla! Vuokratuotot liikkuvat 8,5 – 9,6 % välillä.

Hoitovastike: 1.1.2023 alkaen 3,40 € / m2
Rahoitusvastike: 5,08 € / m2
Vesimaksu: 26 € / hlö / kk
Yhtiölaina: 15 v. laina-aika, marginaali 2,50 % + 12kk Euribor

Valmistusvuosi: 1982
Kerrokset: 4
Hissi: Ei
Huoneistot: Yht. 32 kpl, 35 – 79,5 m2

Tontti: Vuokra, päättyy 31.5.2035
Autopaikat: 18 kpl tolppapaikkoja, 13 kpl kylmiä paikkoja. Autopaikat myydään osakkeina asuntojen ostajille.
Yleiset tilat: Saunatila, varastotilat, jätekatos, pesutupa, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, 2 x ulkovälinevarasto

Digistailatut kuvat

Alla näet digitaalisesti sisustettuja ja remontoituja kuvia asunnoista, ja vieressä alkuperäiset kuvat.

Taloyhtiö

Tehdyt remontit:

2003 toteutettu laaja peruskorjaus:

– Käyttövesiputket ja kylpyhuoneiden vaakaviemärit uusittu
– Lämmitysjärjestelmä (lämpöjohdot ja patteriventtiilit) uusittu
– IV-järjestelmä uusittu
– Sähköjärjestelmät uusittu
– Ikkunat ja ovet huoltomaalattu
– Vesikatto ja vedenpoistojärjestelmä uusittu
-Parvekkeet uudelleen pinnoitettu
– Asuntojen kaikki sisäpinnat uusittu
– Piha-alueet, sokkelit ja salaojat kunnostettu
– Lämmönvaihdin uusittu
– Julkisivujen saumaukset ja maalatut pinnat uusittu

Myytävät asunnot

Näyttää siltä, että katselet sivua puhelimen selaimella. Voit helpottaa asuntojen selaamista kääntämällä puhelimen näytön vaakatasoon. Klikkaamalla mitä tahansa asuntoa, saat auki asuntokohtaiset lisätiedot. Voit myös hyödyntää hakua ja rajata asunnot esimerkiksi vain velattomiin kohteisiin.

Jokaisen asunnon yhteydessä myydään myös autopaikka. Valittavana on lämpötolpallisia autopaikkoja hintaan á 2000 € ja kylmiä autopaikkoja hintaan á 800 €. Mikäli huoneiston vuokralaisella on käytössään autopaikka, tulee asunnon yhteydessä ostaa ko. vuokrattu autopaikka.

Klikkaamalla mitä tahansa asuntoa, saat auki asuntokohtaiset lisätiedot. Voit myös hyödyntää hakua ja rajata asunnot esimerkiksi vain velattomiin kohteisiin.

Jokaisen asunnon yhteydessä myydään myös autopaikka. Valittavana on lämpötolpallisia autopaikkoja hintaan á 2000 € ja kylmiä autopaikkoja hintaan á 1000 €. Mikäli huoneiston vuokralaisella on käytössään autopaikka, tulee asunnon yhteydessä ostaa ko. vuokrattu autopaikka.

Yleistä tietoa sijainnista

kohde ja alue

Kohde sijaitsee noin 3 km päässä Lahden keskustasta, jonne matka taittuu helposti ja nopeasti julkisilla tai omalla autolla.

sijainti

Kohteen läheisyydessä on Sale, loistavat ulkoilumahdollisuudet sekä lähin bussipysäkki vain muutaman metrin päässä.

Lahti on noin 120 000 asukkaan kaupunki ja Suomen kahdeksanneksi suurin kaupunki. Vuonna 2018 Lahdessa oli lähes 64 000 asukaskuntaa, joista reilu 40 % asui vuokra-asunnoissa (vs. reilu 33 % koko maassa).

Lahdessa on noin 11 000 yritystä, joista suurimmat työllistäjät ovat Lahden kaupunki, Päijät-Hämeen keskussairaala, Isku, UPM ja Osuuskauppa Hämeenmaa. Lahdessa on monipuoliset koulutusmahdollisuudet lukioista ja ammatillisesta koulutuksesta ammattikorkeakoulu- ja yliopistotutkintoihin asti. Lahdesta tuli yliopistokaupunki vuonna 2018.

Myyntikohde sijaitsee Kärpäsen kaupunginosassa, joka on reilun 3 km päässä Lahden ydinkeskustan palveluista. Matka taittuu kätevästi autolla alle 10 minuutissa tai julkisella liikenteellä. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kohteen vieressä.

Noin 300m päässä myyntikohteesta löytyy päivittäistavarakauppa ja ympäristön ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Alueella onkin paljon pientaloasutusta.

Alueen palvelut

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla / alla olevalla lomakkeella. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kaikki varaukset vahvistetaan puhelimitse.

Varauksen tehneille lähetämme taloyhtiön asiakirjat sekä asuntokohtaiset lisätiedot sähköpostilla, minkä jälkeen varaus tulee vahvistaa sitovasti. Mikäli varaus perutaan, tarjoamme asuntoa seuraavalle jonolistalla olevalle. 

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla / alla olevalla lomakkeella. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kaikki varaukset vahvistetaan puhelimitse.

Varauksen tehneille lähetämme taloyhtiön asiakirjat sekä asuntokohtaiset lisätiedot sähköpostilla, minkä jälkeen varaus tulee vahvistaa sitovasti. Mikäli varaus perutaan, tarjoamme asuntoa seuraavalle jonolistalla olevalle. 

Marko Jalkanen

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Tällä sivulla esitetyt tiedot ovat tarkoitettu kohteen myyntimateriaaleiksi. Varmista aina ajantasaiset ja oikeelliset tiedot taloyhtiön virallisista dokumenteista.