Nyt myynnissä sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta

Myynnissä sijoitusasuntoja Hämeenlinnasta

Tältä sivulta löydät tiedot kohteesta ja myytävistä asunnoista. Sinun tulee olla jäsen nähdäksesi sivun sisällön. Jos olet jäsen, kirjaudu sisään päästäksesi sivulle. Voit myös liittyä jäseneksi klikkaamalla "luo tunnus".

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:

Loistavalla sijainnilla Lohjan keskustassa sijaitseva kohde omalla tontilla

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla / alla olevalla lomakkeella. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä. Kaikki varaukset vahvistetaan puhelimitse.

Varauksen tehneille lähetämme taloyhtiön asiakirjat sekä asuntokohtaiset lisätiedot sähköpostilla, minkä jälkeen varaus tulee vahvistaa sitovasti. Mikäli varaus perutaan, tarjoamme asuntoa seuraavalle jonolistalla olevalle. 

Marko Jalkanen

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.