Sijoitusovi Podcast

Karosenkatu 3

33710 Tampere


1900
valmistusvuosi
1
asuntoa
1 €/m²
hoitovastike
1000
myyntihinnat alk.

As Oy Tampereen Karosenkatu 3

As Oy Tampereen Karosenkatu 3 on Kaukajärven Annalan asuinalueella sijaitseva kolmen kerrostalon kokonaisuus. Kerrostaloissa on yhteensä 44 huoneistoa, ja talot on rakennettu vuonna 2002. Osa asunnoista myydään velattomina ja osassa on mukana yhtiölainaa.

Asuntoja on yksiöistä kolmioihin, ja jokaisessa asunnossa on sauna ja parveke. Lähietäisyydellä on palveluja päiväkodista yliopistoon, ja kulkuyhteydet Tampereen ja Hervannan keskustaan ovat hyvät. Taloyhtiön hoitovastike on tällä hetkellä 4,3 €/m². 1.5.2022 alkaen vastike laskee ja on 3,60 €/m². 

Asuntojen vuokrataso ei ole tällä hetkellä markkinahintainen, ja vuokriin onkin luvassa korotus 1.5.2022 alkaen. Myyjä on tiedottanut vuokralaisia tulevasta vuokrankorotuksesta.

Myynnissä on myös 52 autopaikkaa (2000 €/paikka), joista 50 on tolpallisia paikkoja ja 2 katospaikkoja. Katospaikat myydään kolmioiden yhteydessä. Taloyhtiössä on älykäs ja etäohjattava auton lataus- ja lämmitysjärjestelmä, eTolppa. Lisäksi taloyhtiössä on käytössä digitaalinen rappunäyttö Kodinportti tiedottamiseen ja esimerkiksi yhteiskäyttötilojen varaukseen.

Huoneistojen määrä:
44 huoneistoa
Rakennustyyppi:
Kerrostalo, 2 rakennusta
Kerrokset:
4
Hissi:

Kyllä

Valmistusvuosi:
2002
Huoneistojen koot:
46–73 m²
Hoitovastike:
4,3 €/m² (1.5.2022 alkaen 3,60 €/m²)
Rahoitusvastike:
2,96 €/m² (1.5.2022 alkaen 11,94 €/m²)
Vesimaksu
1.5.2022 alkaen 28 €/hlö/kk
Yhtiölaina:

Laina-aika 20 vuotta + 1 vuoden lyhennysvapaa

Tontin omistus:
Vuokratontti (Tampereen kaupunki, päättyy 2060) 
Autopaikat:

52

Pesutupa:
Kyllä
Kuivaushuone:
Kyllä
Irtaismistovarastot:
Kyllä
Väestönsuoja:
Kyllä
Kerhotila:
Kyllä
Jätekatos:

Ei

Saunatila:
Ei, huoneistoissa omat saunat
Ulkoiluvälinevarasto:
Kyllä
Asuntojen kunto vaihtelee asuntokohtaisesti. 

Yleistä tietoa sijainnista

Tampere on pääkaupunkiseudun ulkopuolisen maan suurimpana kaupunkina kiistaton Suomen “kakkoskaupunki”, ja sen väkiluku on 241 000. Tampereen asema on etenkin väestökehityksen näkökulmasta vahvistunut 2010-luvulla, eikä kasvun heikkenemisestä ollut merkkejä edes koronavuonna 2020. Pääkaupunkiseudun vetovoiman heikkeneminen vuoden 2020 aikana nostikin Tampereen maan sisältä suurimmat muuttovoitot saaneeksi kunnaksi ja vahvisti kaupungin asemaa etenkin suhteessa pääkaupunkiseutuun.  

Tampereen asunto-osakkeiden neliöhinnat ovat nousseet merkittävästi vuosina 2018–2020, ja ne olivat pääkaupunkiseudun ulkopuolisista kunnista korkeimmat vuonna 2020. 

Kaupunginosa Kaukajärvi on yli 12 000 asukkaan alue Tampereen keskustan itäpuolella. Se on saanut nimensä saman nimisen järven mukaan. Kaukajärvellä on kattava valikoima palveluita kirjastosta terveysasemaan ja taidekekukseen. Myyntikohde sijaitsee Annalan asuinalueella, ja kohteen naapurissa on niin koulu, kauppa kuin päiväkoti. Liikenneyhteydet Tampereen ja Hervannan keskustaan ovat hyvät: esimerkiksi Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle on vain 10 minuutin bussimatka.

Sijainti

Kaikki päivittäiset palvelut löytyvät välittömästä läheisyydestä. Liikenneyhteydet Tampereen ja Hervannan keskustaan ovat hyvät: esimerkiksi Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle on vain 10 minuutin bussimatka.

Kohde ja alue

Kohde koostuu kolmesta asuinrakennuksesta, ja se sijaitsee Kaukajärven kaupunginosassa Annalan asuinalueella.

Alueen palvelut

Tehdyt remontit

Taloyhtiössä on uusittu jätesäiliöt, minkä yhteydessä jätekatoksista rakennettiin autokatos. Digitaalinen rappunäyttö ja älyparkkipaikat on otettu käyttöön. 

Lisäksi on tehty huoneistokohtaisia remontteja ja kunnostustoimenpiteitä. 

Taloyhtiössä on uusittu jätesäiliöt, minkä yhteydessä jätekatoksista rakennettiin autokatos. Digitaalinen rappunäyttö ja älyparkkipaikat on otettu käyttöön. 

Lisäksi on tehty huoneistokohtaisia remontteja ja kunnostustoimenpiteitä. 

Pohjakuvat

Ota yhteyttä

Marko Jalkanen

Usein kysytyt kysymykset

Liiketoimintamme ydin on ostaa tai rakennuttaa kerrostalokokonaisuuksia ja myydä niitä eteenpäin sijoittaja-asiakkaillemme. Ostaessamme tai rakennuttaessamme esimerkiksi 50 huoneiston kerrostalon, pääsemme ostamaan asuntoja edullisemmin verrattuna esimerkiksi yksittäisen asunnon ostamiseen. Tämä mahdollistaa asuntojen eteenpäin myymisen kilpailukykyisellä hinnalla, edelleen alle markkinahinnan.

Miksi emme myy asuntoja korkeammalla hinnalla julkisen markkinan kautta?

Tämä venyttäisi myyntiaikoja huomattavasti ja liiketoiminnan luonteen takia meille on järkevämpää saada asunnot myytyä nopeasti, kuin esim. 10 % korkeammalla hinnalla. Haluamme auttaa asuntosijoittaja-asiakkaitamme kasvattamaan varallisuutta asuntosijoittamisen avulla.

Sijoitusovi on tuottanut asuntosijoittamiseen liittyvää sisältöä vuodesta 2015 alkaen. Sijoitusoven omistaa ja sitä hallinnoi asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys Nordic Business Investments Oy. Nordic Business Investments on ostanut ja myynyt sijoitusasuntoja jo vuodesta 2009 alkaen. Vuoteen 2019 asti asuntojen myynti ei ole tapahtunut julkisesti, mutta nyt haluamme tarjota myös Sijoitusoven lukijoille mahdollisuuden päästä hyödyntämään neuvottelemiamme edukkaita diilejä.

Sijoitusoven kohteet myydään Nordic Business Investmenstin kautta, jonka ydinliiketoimintaa on sijoitusasuntojen osto ja myynti. Strategiana ei ole ‘osta ja pidä’ vaan tuottoa tehdään ostamalla ensin suuri nippu kohteita, jotka voidaan myydä voitolla, mutta edelleen alle markkinahinnan asuntosijoittajille.

Olemme tehneet selvitystyön ja laskeneet luvut puolestasi.

Toimintaperiaatteemme on ostaa ja rakennuttaa kokonaisia kerrostalokokonaisuuksia, joista myymme eteenpäin sijoittajille yksittäisiä asuntoja tai muutaman asunnon nippuja. Ennen kerrostalokiinteistön ostopäätöstä tutustumme kohteeseen huolella sekä laskemme kohteen kannattavuuden tarkkaan.

Teemme puolestasi valtavan suuren selvitystyön, jotta sinä voisit tehdä kannattavia sijoituksia.

Karosenkatu 3

33710 Tampere

Oletko uusi täällä?

Luo tunnukset ilmaiseksi tästä:

Loistavalla sijainnilla Lohjan keskustassa sijaitseva kohde omalla tontilla