VIISASTU ASUNTOSIJOITTAMISESTA

Tervetuloa Sijoitusoveen!

Sijoitusovi on kaikille asuntosijoittajille ja sellaisiksi aikoville tarkoitettu sivusto. Sivuiltamme löydät tietoa, vinkkejä, työkaluja ja inspiraatiota asuntosijoittamiseen.

Sijoitusovesta löydät

Blogista löydät valtavan määrän artikkeleita liittyen asuntosijoittajana ja vuokranantajana toimimiseen.

Katsauksemme ovat laajempia ja syvällisempiä kurkistuksia asuntosijoittamisen ajankohtaisiin aiheisiin.

Kauttamme saat käyttöösi suomen- ja englanninkielisen vuokrasopimuspohjan sekä muut asuntosijoittajan hyödylliset lomakkeet.

Laske vuokratuottolaskurilla sijoituskohteiden tärkeimmät tunnusluvut ja tarkastele riskiskenaarioita sekä tulevaisuuden näkymiä.

Jäsenenä pääset käsiksi edukkaisiin diileihin sijoitusasunnoista ympäri Suomen.

- LUE BLOGIAMME -

Asuntosijoittaminen aiheittain

Me haluamme

Innostaa

Innostaa juuri sinua sijoittamaan asuntoihin

Auttaa

Auttaa aloittelevia asuntosijoittajia sijoittamaan asuntoihin fiksummin

Kehittää

Kehittää ja tukea kokeneiden asuntosijoittajien toimintaa

Tarjota

Tarjota asuntosijoittajille kohteita alle markkinahinnan

Tutustu ilmaisiin sisältöihin

Sijoitusoven lukijoiden suosikkisisältöjä ovat jo pitkään olleet kaupunki- ja asuntomarkkinakatsaukset. Näiden lisäksi tarjoamme maksutta erilaisia työkaluja ja lomakkeita asuntosijoittajien käyttöön sekä uusimpana myös monipuolisen vuokratuottolaskurin.

Katsaukset

Julkaisemme kerran vuodessa alkuvuodesta kaupunkikatsauksen, jossa käsitellään 25 eri kunnan tilannetta asuntosijoittajan näkökulmasta. Tämän lisäksi kokoamme kahdesti vuodessa asuntomarkkinakatsauksen, joka on kooste edeltävän puolen vuoden muutoksista asunto- ja vuokramarkkinassa.

Lomakkeet ja Laskurit

Jäsenet sivuiltamme löydät paljon hyödyllisiä lomakkeita ja muistilistoja. Uutena työkaluna saat myös käyttöösi kattavan vuokratuottolaskurin, jonka avulla lasket helposti asuntosijoittajan tärkeimmät tunnusluvut sekä voit mallailla eri skenaarioita eri korkoprosenteilla. Laskurin avulla voit myös tarkastella, miltä kassavirta ja oman pääoman tuotto sekä sen määrä näyttävät haluamasi ajan kuluttua.

Aloita jäsenyys

Liity Sijoitusoven jäseneksi, saat käyttöösi ilmaiseksi kaikki asuntosijoittajan lomakkeet, laskurit, katsaukset ja oppaat sekä saat ensimmäisenä tiedon uusista myyntiin tulevista kohteista.

Sijoitusovi Podcast 1. kausi

Näin tienaat asunnollasi tuhansia euroja ekstraa